Team building

Op zoek naar een leuke activiteit?

Als er één schaap over de dam is… Maar hoe krijg je een schaap over een dam? Hoe krijg je een schaap überhaupt in beweging? En wat als je met meerdere schapen te maken hebt? Een herder en een coach helpen jullie geduldig op weg. Maar het drijven is aan jullie. Al snel zal er gemerkt worden dat de schapen op jou en jullie reageren. Welk gedrag is er zichtbaar? En kunnen jullie als team tot juiste methodes komen? Wij helpen jullie graag om de focus op het plezier en/of de vorderingen te onderstrepen.

Teambuilding schapendrijven

In de tijd dat ik samen met onze honden bezig ben heb ik mezelf vaak afgevraagd hoe het zat en waarom er gebeurde wat er gebeurde. Zo ben ik mezelf vaak tegen gekomen. Zowel de honden als het schaap zijn enorme spiegels voor wie je bent en wat je doet. Het samenspel tussen de herder en de hond bepaalt of het werkt met de schapen. En zo kun je dit ook goed gebruiken in verschillende activiteiten. Activiteiten waarbij je op een gezellige basis bezig bent met je groep. Maar dezelfde activiteiten kan je ook als team worden uitgedaagd om verder te komen en te ontdekken waar knel punten zitten waar je van kan leren. En hoe gezellig en hoe mooi is dat om in de frisse buitenlucht dit te kunnen doen.

Bij de polderkudde kan het. Op het Scoutinglandgoed Nederland in de prachtige natuur van Zeewolde loopt De Polderkudde welke u graag van dienst is.  Bent u nieuwsgierig geworden wat we voor u kunnen betekenen? Stuur ons gerust een bericht of kijk op de site van onze partner Veluwegroepsuitjes waar we deze activiteit met organiseren.